_DSC0027

Uw vertrouwde adres

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die uw kantoorpand of eigen praktijk schoon kan maken, dan zit u bij SMB Duiven goed. Wij opereren in de omliggende plaatsen van de regio Arnhem. Als schoonmaak en ontruimingsbedrijf staan wij te allen tijde voor u klaar om uw bedrijfsruimte van een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakbeurt te voorzien. Verder is het bij ons bedrijf ook mogelijk om voor een bedrijfsontruiming te kiezen. Wij zorgen er dan voor dat u of met een schone omgeving kunt beginnen, of uw bedrijfspand schoon op kunt leveren. Op ons kunt u rekenen!

image
Reguliere-schoonmaak8
Schermafbeelding-2019-05-31-3

Kwaliteit en service staan voorop

Bij SMB Duiven blijft het niet alleen bij reguliere schoonmaakrondes en ontruimingen. Wij bieden u ook de optie om eens al uw kantoormeubelen door ons te laten reinigen. Verder staan wij voor u klaar bij de schoonmaak van sanitair. Voorts behoort ook glasbewassing tot de mogelijkheden. Iedere ontruiming of schoonmaakklus is weer anders en vraagt dus om een andere aanpak. Door onze jarenlange ervaring is niets ons te gek en kunnen wij uitstekend uit de voeten met de meest uiteenlopende schoonmaakklussen.

clean
_DSC0146
_DSC0201
Reguliere-schoonmaak5

Contact opnemen

Klinkt dit goed en wilt u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte willen ontvangen? vraag dan een offerte aan of bel dan met ons op 06-4689 80 92.