Schoonmaakbedrijf in Apeldoorn

Wilt u graag de hulp inschakelen van een vertrouwd en professioneel schoonmaakbedrijf in Apeldoorn? Kies dan voor de schoonmaakdiensten van schoonmaakbedrijf SMB Duiven. Iedere schoonmaakopdracht vraagt om een andere aanpak, daarom bieden wij onze diensten geheel op maat aan. U kunt bij ons terecht voor het laten schoonmaken van uw kantoorpand, glasbewassing of het verzorgen van de vloerenreiniging. Als familiebedrijf hebben wij ruime ervaring in het schoonmaak vak. Met veel enthousiasme hebben wij al veel tevreden opdrachtgevers mogen helpen met onze schoonmaakwerkzaamheden. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u de beste service krijgt. Vooraf beginnen we met een kennismakingsgesprek, waarin we bespreken welke schoonmaakdiensten u graag uitbesteed aan ons. Vervolgens stellen wij een passend adviesplan op en gaan wij voor u aan de slag. Heeft u vakkundige schoonmaakhulp nodig? Of krijgt u graag meer informatie over de mogelijke schoonmaakwerkzaamheden? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen. Bij SMB Duiven verzorgen wij de beste schoonmaakdiensten tegen een betaalbare prijs voor uw bedrijfspand in Apeldoorn.

Kantoorpand laten schoonmaken

In een kantoorpand wordt bijna dagelijks hard gewerkt. Daarom is het van belang dat deze dagelijks, wekelijks of maandelijks schoongemaakt wordt. Uw werknemers verdienen een schone en hygiënische werkomgeving in uw kantoor in Apeldoorn. Om een frisse en nette werkomgeving te hebben, schakelt u schoonmaakbedrijf SMB Duiven in. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en behoeften en de werkwijze die wij hanteren. Samen bepalen we welke  schoonmaakwerkzaamheden wij komen uitvoeren en met welke regelmaat wij de schoonmaak mogen komen verzorgen. Wenst u iedere dag te genieten van een schoon kantoor? Schakel dan de hulp in van schoonmaakbedrijf SMB Duiven.

Een hygiënische vloer

De vloer in uw bedrijfsruimte is het visitekaartje. Deze springt gelijk in het oog bij een bezoeker, dus dient altijd schoon te zijn voor een eerste goede indruk. Schoonmaakbedrijf SMB Duiven is gespecialiseerd in professionele vloerreiniging. Wij hanteren de beste en nieuwste technieken tijdens het reinigen van een vloer en weten precies welke schoonmaakoplossing op uw vloer toepast dient te worden. Na onze specialistische reiniging is uw vloer weer smetteloos schoon! Als familiebedrijf vinden wij het milieu heel belangrijk en willen wij daar graag een steentje aan bijdragen. Daarom gebruiken wij uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor de vloer van uw kantoorpand in Apeldoorn. Hierdoor kunt u rekenen op een gezonde en schone werkomgeving voor uw medewerkers. Dat is wel zo prettig.

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

100% tevredenheidsgarantie

Wanneer u de hulp van SMB Duiven inschakelt voor het schoonmaken van uw kantoor, bedrijfspand, school of eigen praktijk in Apeldoorn, bent u verzekerd van de beste service. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. U kunt SMB Duiven inschakelen voor diverse schoonmaakwerkzaamheden:

 • Glasbewassing
 • Schoonmaak in of rondom bedrijfspand
 • Reguliere schoonmaak
 • Sanitaire reiniging
 • Vloerenreiniging
 • Kantoren schoonmaken
 • Entree- en vertrekschoonmaak

Flexibel schakelen

Bij schoonmaakbedrijf SMB Duiven heeft u altijd contact met een vaste medewerker binnen ons schoonmaakbedrijf. Is er een onverwachte situatie of een extra schoonmaakdienst nodig voor uw bedrijfspand in Apeldoorn? Geen probleem. Ons schoonmaakbedrijf kan flexibel schakelen wanneer dit maar nodig is. Uw contactpersoon zorgt hiervoor, want deze is te allen tijde op de hoogte van uw schoonmaakklus. Doordat wij van te voren het schoonmaak- en onderhoudsplan op stellen, weet u van te voren exact wat de kosten zullen zijn. Hierdoor komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij gaan uitsluitend voor een betrouwbare samenwerking.

Als klant staat u centraal

Mogen wij uw schoonmaakpartner zijn voor uw bedrijfspand in Apeldoorn? Dan geniet u van de volgende voordelen:

 • Familiebedrijf met 10 jaar ervaring
 • Inzetbaar voor allround schoonmaakwerkzaamheden
 • Top kwaliteit tegen betaalbare prijs
 • Deskundig advies van een vast contactpersoon
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Bel uw schoonmaakpartner in Apeldoorn

Dient uw bedrijfspand in Apeldoorn vakkundig schoongemaakt te worden? Of kunt u hulp gebruiken bij het reinigen van de vloeren of ramen? SMB Duiven is de schoonmaakpartner voor al uw schoonmaakdiensten. Neem contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Ook is het mogelijk om het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen. Wij nemen dan snel contact met u op. Wij kijken er naar uit om aan de slag te gaan met de schoonmaakklus bij uw bedrijfspand in Apeldoorn.