Schoonmaakbedrijf in Barneveld met ruime ervaring

Zoekt u naar een professioneel en betaalbaar schoonmaakbedrijf in Barneveld? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf SMB Duiven aan het juiste adres. Wij zijn de schoonmaakspecialist voor het reinigen van kantoorpanden, schoolgebouwen of een praktijk. Gezien wij al ruim 10 jaar ervaring hebben, mochten wij al diverse tevreden opdrachtgevers helpen met onze schoonmaakdiensten. Hierdoor weten wij dat iedere schoonmaakklus anders is en stellen wij een speciaal schoonmaakonderhoudsplan op maat op voor uw schoonmaakopdracht. We starten met een kennismakingsgesprek waarin samen met u gekeken wordt naar een passende schoonmaakoplossing. Afhankelijk van uw wensen en behoeften wordt samen bepaald welke schoonmaakklus het beste bij uw pand past. Wilt u meer weten over onze schoonmaakwerkzaamheden? Of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact op met ons team voor advies. Bij SMB Duiven kunt u rekenen op de beste schoonmaak tegen een voordelig tarief voor uw pand in Barneveld.

Wij leveren kwaliteit

Uw bedrijfspand in Barneveld verdient dagelijks, wekelijks of maandelijks een professionele schoonmaakbeurt. Het schoonmaak team van SMB Duiven helpt u hier graag bij. Onze schoonmaakwerkzaamheden en de planning wordt geheel met u afgestemd. Wenst u het bijvoorbeeld dat wij komen schoonmaken als er niet gewerkt wordt in het pand? Dat is voor ons geen probleem. Uw medewerkers kunnen de volgende dag optimaal genieten van een schone werkomgeving. Voordat we van start gaan bespreken we samen eerst uw wensen en behoeften voor de schoonmaakklus. Hierna stellen wij hier een schoonmaak-en onderhoudsplan voor u op. Zo bent u verzekerd van de werkzaamheden die wij voor u  gaan uitvoeren en wat de kosten hiervoor zijn. Mogen wij al aan de slag bij uw pand in Barneveld?

Opfrisbeurt voor de vloer

Wenst u uw vloer te laten reinigen in uw bedrijfspand in Barneveld? Waarschijnlijk gaan er dagelijks een hoop schoenen overheen. Ons schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in professionele vloerreiniging. Wij hanteren de beste schoonmaaktechnieken en weten precies welke schoonmaakoplossing op uw vloer toepast dient te worden. Na onze specialistische reiniging is uw bedrijfsvloer weer smetteloos schoon en kunt u weer indruk maken op bezoekers en medewerkers. Tijdens het reinigen van de vloer gebruiken wij uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Hierdoor genieten uw medewerkers van een schone én gezonde werkomgeving.

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Full service in schoonmaakdiensten

In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf dat zich in heel Gelderland inzet, zo ook in Barneveld. We zijn begonnen als een klein familiebedrijf, maar inmiddels bestaan we uit een groot, enthousiast team dat zich dagelijks met plezier inzet voor de volgende schoonmaakklussen:

 • Schoonmaken kantoren
 • Reiniging sanitair
 • Schoonmaak in of om uw bedrijfspand
 • Reguliere schoonmaak
 • Glasbewassing
 • Entree- en vertrekschoonmaak
 • Vloerenreiniging

Een aanspreekpunt

Tijdens onze samenwerking heeft u altijd contact met een vast contactpersoon binnen ons schoonmaakbedrijf. Graag staan we de hele samenwerking met u nauw in contact. Uw contactpersoon is continue op de hoogte van uw schoonmaakopdracht. Dient er flexibel geschakeld te worden of heeft u aanvullende wensen? Geen probleem voor schoonmaakbedrijf SMB Duiven! Wij zorgen voor de meest complete schoonmaak van uw bedrijfspand in Barneveld. U kunt rekenen op de beste service, wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent. Een betrouwbare samenwerking is waar wij voor gaan. Mogen wij langs komen voor een kennismakingsgesprek bij uw pand in Barneveld?

Passie voor schoonmaken

Kiest u voor Schoonmaakbedrijf SMB Duiven als schoonmaakpartner voor uw bedrijfspand in Barneveld? Onze passie voor schoonmaak ziet u terug in onze voordelen:

 • Een betrokken, vast contactpersoon
 • Geschoold en enthousiast team
 • Allround schoonmaakdiensten
 • Kwaliteit én betaalbaar
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Schoonmaakbedrijf in Barneveld gezocht?

Zoek niet langer verder naar een schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand in Barneveld. Wij ontzorgen u volledig met het ruime aanbod in schoonmaakdiensten die wij bieden. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Daarnaast is het tevens mogelijk om het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Kiest u voor de schoonmaakservice van SMB Duiven? Dan kiest u voor kwaliteit, een schone werkomgeving en eerlijke prijzen. Met welke schoonmaakwerkzaamheden kan schoonmaakbedrijf SMB Duiven in Barneveld u helpen?