SMB Duiven is uw schoonmaakbedrijf in Bemmel

Bent u op zoek naar een professioneel en voordelig schoonmaakbedrijf in Bemmel of omgeving? Kies dan voor de vakkundige service van schoonmaakbedrijf SMB Duiven. SMB Duiven is dé specialist in het schoonmaken van iedere bedrijfsruimte. Doordat wij al ruim 10 jaar actief zijn in de schoonmaakbranche, heeft ons familiebedrijf al diverse opdrachtgevers geholpen met onze schoonmaakwerkzaamheden. Wij begrijpen dat geen enkele bedrijfsruimte het zelfde is en dat iedere ruimte om een andere aanpak vraagt. Daarom starten wij altijd met een kennismakingsgesprek, waarin samen met u wordt gekeken naar de passende schoonmaakoplossing voor uw situatie. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of heeft u vragen over onze schoonmaakdiensten? Neem contact op met ons team voor advies of vraag direct een offerte aan. U kunt rekenen op de beste schoonmaakdiensten met een uitstekende service bij ons schoonmaakbedrijf in Bemmel.

Schoonmaak van top kwaliteit

Verdient uw bedrijfsruimte in Bemmel dagelijks, wekelijks of maandelijks een professionele schoonmaakbeurt? Het schoonmaak team van SMB Duiven helpt u hier met alle liefde bij. Wij zorgen er altijd voor dat onze schoonmaakwerkzaamheden en de planning geheel met u afgestemd wordt. Vindt u het bijvoorbeeld prettig dat wij komen schoonmaken als er niet gewerkt wordt in het pand? Dan passen wij daar ons schema op aan. Uw medewerkers kunnen de volgende dag uiterst genieten van een schone werkomgeving. Na het kennismakingsgesprek wordt een schoonmaak-en onderhoudsplan voor u opgesteld. Zo bent u verzekerd van de schoonmaakwerkzaamheden die wij voor u  gaan uitvoeren en staan de prijzen vast. Wanneer mogen wij langskomen om uw bedrijfsruimte schoon te maken?

Uw vloer weer als nieuw

Schoonmaakbedrijf SMB Duiven is de specialist in vakkundige vloerreiniging voor kantoorpanden, bedrijfsruimtes scholen of praktijken. Doordat wij innovatief zijn in onze schoonmaaktechnieken, weten wij altijd de beste schoonmaakoplossing voor uw bedrijfsvloer toe te passen. Een bedrijfspand heeft regelmatig professionele vloerreiniging nodig, omdat u met een gerust hart uw klanten wilt kunnen ontvangen. De bedrijfsvloer is immers uw visitekaartje. Wanneer u SMB Duiven inschakelt, zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsvloer in Bemmel weer smetteloos schoon wordt. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen om een gezonde werkomgeving te kunnen garanderen.

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Inzetbaar voor iedere schoonmaakklus

Als familiebedrijf zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een allround schoonmaakbedrijf dat zich in heel Gelderland inzet. Kunnen wij u in Bemmel van dienst zijn met een van onze schoonmaakdiensten?

 • Schoonmaken kantoren
 • Reguliere schoonmaak
 • Reiniging sanitair
 • Glasbewassing
 • Vloerenreiniging
 • Schoonmaak in of om uw bedrijfspand
 • Entree- en vertrekschoonmaak

Betrouwbare samenwerking

Heeft u een onverwachte situatie, is er een wijziging in de planning nodig of kunt  extra schoonmaakwerkzaamheden gebruiken? Gedurende de samenwerking houden we korte lijnen. Dit betekent dat u altijd contact heeft met één vast contactpersoon binnen ons schoonmaakbedrijf. Hierdoor kan er flexibel geschakeld worden indien dit nodig is. Wij kunnen de beste schoonmaakservice garanderen voor uw bedrijfsruimte in Bemmel tegen een voordelig tarief. Doordat wij van te voren het schoonmaak- en onderhoudsplan opstellen, is vooraf duidelijk wat de schoonmaakwerkzaamheden zijn en de kosten die hier bij horen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Een betrouwbare samenwerking is waar wij voor gaan.

100% servicegericht

Bij SMB Duiven kunt u rekenen op de beste service voor uw bedrijfsruimte in Bemmel. Met onze persoonlijke en betrokken aanpak doen we er alles aan om u tevreden te houden. Als servicegericht schoonmaakbedrijf bieden wij dan ook de volgende voordelen:

 • Een betrokken, vast contactpersoon
 • Gediplomeerd en gecertificeerd team
 • Professionele werkwijze
 • Schoonmaakplan op maat
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Schoonmaakbedrijf in Bemmel gezocht?

Schoonmaakbedrijf SMB Duiven zorgt voor een blinkend schone bedrijfsruimte. Uw ruimte wordt optimaal schoongemaakt, omdat wij u volledig kunnen ontzorgen met het ruime aanbod in schoonmaakdiensten die wij bieden. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Daarnaast is het tevens mogelijk om het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Voor welke schoonmaakdiensten schakelt u schoonmaakbedrijf SMB Duiven in voor uw bedrijfsruimte in Bemmel?