Resultaatgericht schoonmaakbedrijf in Culemborg

Bent u op zoek naar een professioneel en betaalbaar schoonmaakbedrijf in Culemborg of omgeving? Uw kantoorruimte of bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf, dat snappen wij maar al te goed. Doordat wij al ruim 10 jaar actief zijn in de schoonmaakbranche, hebben wij al diverse tevreden opdrachtgevers geholpen met onze schoonmaakdiensten. Door onze ruime ervaring hebben wij veel verschillende kantoorpanden schoongemaakt, waardoor wij weten dat geen enkele schoonmaakklus hetzelfde is. Daarom starten wij altijd met een kennismakingsgesprek. Samen met u worden uw wensen en eisen besproken en vervolgens wordt er een schoonmaakplan samengesteld. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem contact op met ons schoonmaakteam voor advies of vraag direct een offerte aan. U kunt rekenen op de beste schoonmaakdiensten tegen een voordelig tarief bij ons schoonmaakbedrijf in Culemborg.

Top schoonmaakservice

Bij ons schoonmaakbedrijf in Culemborg kunt u terecht voor een diversiteit aan diensten. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakwerkzaamheden als regulier schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloerreiniging en gevelreiniging. Onze schoonmaakwerkzaamheden en de planning worden compleet met u afgestemd. Wenst u het bijvoorbeeld dat wij komen schoonmaken als er geen medewerkers aan het werk zijn in het pand? Dat is voor ons geen probleem. Uw medewerkers kunnen de volgende dag weer prettig werken in een schone werkomgeving. Voordat we van start gaan bespreken we samen eerst uw wensen en eisen voor de schoonmaakopdracht. Vervolgens stellen wij een schoonmaak-en onderhoudsplan voor u op. Zo bent u verzekerd van de werkzaamheden die wij voor u gaan uitvoeren en wat de kosten hiervoor zijn. Ons team staat klaar om uw bedrijfspand in Culemborg te voorzien van de beste schoonmaak!

De vloer als visitekaartje

Er zijn diversen vloeren en die vragen allemaal om regelmatig schoongemaakt te worden, maar iedere vloer vraagt een andere behandeling. Ons schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in professionele vloerreiniging. Wij hanteren de beste schoonmaaktechnieken en weten precies welke schoonmaakoplossing op uw vloer toepast dient te worden. Na onze specialistische reiniging is uw bedrijfsvloer weer smetteloos schoon en kunt u weer indruk maken op bezoekers en medewerkers. Naast een hygiënische look zorgt het reinigen en onderhouden van uw vloer ook voor een langere levensduur. Medewerkers en het milieu vinden wij belangrijk, daarom hebben wij de keuze gemaakt om enkel gebruik te maken van milieuvriendelijke schoonmaakproducten voor uw bedrijfspand in Culemborg.

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Full service maatwerk

De werkplek van u en uw medewerkers verdient het om schoon en hygiënisch te zijn. Dat is precies wat wij graag doen: schoonmaken en ontzorgen. U kunt ons inschakelen voor maatwerk van diverse schoonmaakwerkzaamheden:

 • Glasbewassing
 • Reiniging sanitair
 • Schoonmaken kantoren
 • Reguliere schoonmaak
 • Vloerenreiniging
 • Schoonmaak in of om uw bedrijfspand
 • Entree- en vertrekschoonmaak

Familiebedrijf met korte lijnen

Wanneer u met ons schoonmaakbedrijf samenwerkt heeft u altijd contact met één vast contactpersoon binnen ons schoonmaakbedrijf. Wij zijn sinds onze start een familiebedrijf, hierdoor houden we korte lijnen en kunnen we flexibel schakelen in onverwachte situaties. Uw vaste contactpersoon is altijd betrokken bij uw schoonmaakklus en zal meedenken bij gevraagde aanpassingen in de schoonmaakdiensten. Op deze manier kunnen wij de beste schoonmaakservice garanderen voor uw bedrijfspand in Culemborg. Wij stellen vooraf een schoonmaak- en onderhoudsplan op, waardoor overzichtelijk wordt wat de schoonmaakdiensten zijn die wij gaan uitvoeren en wat de kosten hiervoor bedragen. Bij SMB Duiven leveren wij kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten op maat tegen eerlijke prijzen.

Daarom kiest u ons

Kiest u voor Schoonmaakbedrijf SMB Duiven als schoonmaakpartner voor uw bedrijfspand in Culemborg? Onze passie voor schoonmaak ziet u terug in onze voordelen:

 • Een betrokken, vast contactpersoon
 • Geschoold en enthousiast team
 • Allround schoonmaakdiensten
 • Flexibele werkwijze
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Kies voor ons betrokken schoonmaakbedrijf in Culemborg

Wanneer u kiest voor de schoonmaak SMB Duiven, bent u er zeker van dat uw medewerkers werken in een schone en gezonde werkomgeving in Culemborg. Heeft u vragen over onze schoonmaakdiensten? U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of een e-mail sturen naar: info@smbduiven.nl. Het is ook mogelijk om het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Kiest u voor de schoonmaakservice van SMB Duiven? Wij gaan voor de beste kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wanneer mag ons schoonmaakbedrijf starten met de schoonmaak van uw bedrijfspand in Culemborg?