Hét schoonmaakbedrijf in Doetinchem

Wilt u graag de hulp inschakelen van een vakkundig schoonmaakbedrijf in Doetinchem? Schakel dan schoonmaakbedrijf SMB Duiven in. Wij leveren schoonmaakdiensten op maat, want iedere schoonmaakopdracht vraagt om een andere aanpak. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het schoonmaken van kantoorpanden, glasbewassing en het verzorgen van vloerenreiniging. Al ruim 10 jaar hebben wij ervaring in het schoonmaak vak, hierdoor hebben wij al veel opdrachtgevers mogen helpen met onze schoonmaakwerkzaamheden. Ons schoonmaakbedrijf hanteert een persoonlijke aanpak om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We starten met een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat uw wensen zijn. Op basis daarvan stellen wij een passend adviesplan op en gaan wij voor u aan de slag. Kunt u onze professionele schoonmaakhulp gebruiken? Of wenst u nog meer informatie over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Bij SMB Duiven verzorgen wij kwalitatieve schoonmaak tegen een voordelig tarief voor uw bedrijfsruimte in Doetinchem.

Schoonmaak bedrijfspand

Voor uw medewerkers is het van belang om in een schone en hygiënische werkomgeving te werken. Ons schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat uw kantoor dagelijks, wekelijks of maandelijks schoongemaakt wordt. Dankzij de ervaring en kennis die wij in huis hebben, zijn wij in staat om u een uitgebreid dienstenpakket aan te bieden voor uw schoonmaakklus. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we welke diensten u wenst en hoevaak wij de werkzaamheden mogen komen uitvoeren. Bij SMB Duiven blijft het niet alleen bij reguliere schoonmaakrondes en ontruimingen. Wij bieden bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om uw kantoormeubelen door ons te laten reinigen. Verder staan wij voor u klaar bij de schoonmaak van sanitair. U ontvangt een op maat gemaakt schoonmaak-en onderhoudsplan, waarin de diensten en de kosten vermeld in staan. Indien u hiermee akkoord gaat, kunnen wij direct voor u aan de slag gaan.

Vloeren smetteloos schoon

Een kantoor of bedrijfsruimte heeft regelmatig professionele vloerreiniging nodig om een hygiënische werkomgeving te kunnen garanderen. Door ons schoonmaakbedrijf in Doetinchem in te schakelen, kunt u er op rekenen dat uw bedrijfsvloer altijd schoon en hygiënisch is. Een van onze specialiteiten is vakkundige vloerreiniging in kantoren en bedrijfsruimtes. Wij weten de beste schoonmaaktechnieken toe te passen en maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo zorgen we er niet alleen voor dat uw bedrijfsruimte in Doetinchem schoon is, maar denken we ook samen aan het milieu. Voor ons is dat een belangrijke factor in onze samenwerking, omdat ons schoonmaakbedrijf u graag van de beste kwaliteit voorziet. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Schoonmaakbedrijf Doetinchem

Onze schoonmaakdiensten

Schakelt u de hulp van SMB Duiven in voor het schoonmaken van uw kantoor, bedrijfspand, school of eigen praktijk in Doetinchem? Wij bieden een compleet aanbod in onze schoonmaakdiensten aan. U kunt SMB Duiven inschakelen voor alle allround schoonmaakwerkzaamheden:

 • Glasbewassing
 • Schoonmaak in of rondom bedrijfspand
 • Reguliere schoonmaak
 • Sanitaire reiniging
 • Vloerenreiniging
 • Kantoren schoonmaken
 • Entree- en vertrekschoonmaak

100% service

Bij ons geniet u niet alleen van kwalitatieve schoonmaakdiensten, maar ook van een uitstekende service. Onze service kunnen wij garanderen, omdat u altijd contact heeft met één contactpersoon binnen ons schoonmaakbedrijf.  Door de korte lijnen, kan flexibel geschakeld worden in onverwachtse situaties. Mocht u een keer extra schoonmaakwerkzaamheden willen laten uitvoeren, dan zorgen wij dat dit mogelijk is. Doordat wij vooraf een schoonmaak- en onderhoudsplan opstellen is vooraf duidelijk welke schoonmaakdiensten wij voor u gaan uitvoeren en wat de kosten zijn. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Een betrouwbare samenwerking is waar wij voor gaan.

U staat centraal

Kiest u voor SMB Duiven als schoonmaakpartner voor uw kantoor in Doetinchem? Dan kunt u rekenen op veel voordelen:

 • Een betrokken, vast contactpersoon
 • Ruim 10 jaar ervaring in allround schoonmaakwerkzaamheden
 • Top kwaliteit tegen voordelig tarief
 • Deskundig advies
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Contact ons voor schoonmaakhulp in Doetinchem

Wilt u uw kantoorpand of bedrijfspand in Doetinchem professioneel laten schoonmaken? Of heeft u hulp nodig bij de vloerreiniging of glasbewassing? Wij staan voor u klaar. Neem contact op met het team van SMB Duiven. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Tevens kunt u het aanvraagformulier op deze pagina invullen. Wij nemen spoedig contact met u op. Wanneer u kiest voor SMB Duiven, kiest u voor kwaliteit en service. Wij gaan graag aan de slag met de schoonmaakklus bij uw bedrijfspand in Doetinchem.