Allround schoonmaakbedrijf in Druten

Bent u op zoek naar een professioneel en betaalbaar schoonmaakbedrijf in Druten of omgeving? Kies dan voor Schoonmaakbedrijf SMB Duiven. SMB Duiven is dé specialist in het schoonmaken van bedrijfsruimten en biedt een totaal aanbod aan schoonmaakdiensten. Doordat wij al ruim 10 jaar actief zijn in de schoonmaakbranche, hebben wij al diverse opdrachtgevers geholpen met onze schoonmaakdiensten. Al veel verschillende bedrijfsruimten zijn door ons schoongemaakt, waardoor wij weten dat geen enkele schoonmaakopdracht hetzelfde is. Wij beginnen daarom met een kennismakingsgesprek, waarin samen met u wordt gekeken naar een passende schoonmaakoplossing die past bij uw wensen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of heeft u vragen over onze schoonmaak aanpak? Neem contact op met ons team. U kunt rekenen op de beste schoonmaakdiensten tegen een voordelig tarief bij ons schoonmaakbedrijf in Druten.

Uitstekende schoonmaakservice

Bij schoonmaakbedrijf SMB Duiven in Druten kunt u terecht voor alle schoonmaakdiensten. Kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij regulier schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloerreiniging of gevelreiniging? De schoonmaakwerkzaamheden en de planning worden compleet met u afgestemd.  We starten met een kennismakingsgesprek om inzichtelijk te krijgen wat uw wensen zijn. Ook vertellen wij u alles over onze schoonmaakdiensten, zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens stellen wij een persoonlijk schoonmaak-en onderhoudsplan voor u op. Ons team staat klaar om  schoonmaak van de beste kwaliteit in uw bedrijfsruimte in Druten te verzorgen.

Uw vloer weer zo goed als nieuw

Wenst u uw bedrijfsvloer specialistisch te laten reinigen? Ons schoonmaakbedrijf is uw partner. Een van onze specialiteiten is vakkundige vloerreiniging in kantoren, scholen en bedrijfspanden. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze schoonmaak technieken. Hierdoor weten wij exact hoe wij uw vloer moeten reinigen. Na onze reiniging kunt u rekenen op een smetteloze vloer die ook nog eens ontzettend hygiënisch is. Wij vinden het van belang dat uw medewerkers in een schone en gezonde werkomgeving werken en willen wij bijdragen aan een beter milieu. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor uw bedrijfsvloer. Wanneer mogen wij uw vloer in Druten voorzien van een vakkundige vloerenreiniging?

Schoonmaakbedrijf Zutphen

Maatwerk schoonmaak

De bedrijfsruimte waar u en uw medewerkers iedere dag hard werken, verdient het om schoon en hygiënisch te zijn. Daar kan ons schoonmaakbedrijf u bij helpen: schoonmaken en ontzorgen. U kunt ons inschakelen voor maatwerk van diverse schoonmaakdiensten:

 • Glasbewassing
 • Reiniging sanitair
 • Schoonmaken kantoren
 • Reguliere schoonmaak
 • Vloerenreiniging
 • Schoonmaak in of om uw bedrijfspand
 • Entree- en vertrekschoonmaak

Hecht familiebedrijf

Doordat wij al jaren als familiebedrijf werkzaam zijn, hebben we bij schoonmaakbedrijf SMB Duiven een vast, enthousiast team. U heeft daarom altijd een vast contactpersoon. Heeft u een extra schoonmaakdienst nodig of dient er onverwachts iets gewijzigd te worden in de planning? Uw vaste contactpersoon zorgt ervoor dat er flexibel geschakeld kan worden. Dankzij onze ruime kennis en ervaring garanderen wij de beste schoonmaak voor uw bedrijfsruimte in Druten. Door het schoonmaak- en onderhoudsplan dat wij speciaal voor u opstellen, profiteert u van eerlijke prijzen. Schakelt u de hulp in van ons schoonmaakteam?

Voordelen van SMB Duiven

Kiest u voor Schoonmaakbedrijf SMB Duiven als schoonmaakpartner voor uw bedrijfsruimte in Druten? Onze passie voor schoonmaak ziet u terug in onze voordelen:

 • Geschoold en vakkundig team
 • Een betrokken, vast contactpersoon
 • Flexibele werkwijze
 • Allround schoonmaakwerkzaamheden
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Contact ons schoonmaakbedrijf in Druten

Wanneer u kiest voor de schoonmaak hulp van schoonmaakbedrijf SMB Duiven, bent u er zeker van dat uw medewerkers werken in een schone bedrijfsruimte. Wilt u meer weten over onze schoonmaakdiensten? U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of een e-mail sturen naar: info@smbduiven.nl. Het is ook mogelijk om het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Waarmee kan schoonmaakbedrijf SMB Duiven in Druten u mee helpen?