Professioneel schoonmaakbedrijf in Eerbeek

Heeft u een kwalitatief, betrouwbaar én betaalbaar schoonmaakbedrijf in Eerbeek nodig? Schoonmaakbedrijf SMB Duiven is al jaren dé specialist in het schoonmaken van bedrijfsruimtes. In de afgelopen 10 jaar heeft ons familiebedrijf al veel opdrachtgevers mogen helpen met onze schoonmaak diensten, die allen erg tevreden zijn over onze service. Door onze ervaring weten wij dat geen enkele schoonmaakopdracht hetzelfde is en iedere opdracht maatwerk is. Samen met u wordt gekeken naar een passende schoonmaakoplossing, die geheel past bij uw situatie en wensen. Wilt u graag meer informatie over onze werkwijze of advies op maat? Neem dan contact met ons schoonmaakteam op. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Bij ons schoonmaakbedrijf bent u aan het juiste adres voor professionele schoonmaak in uw bedrijfsruimte in Eerbeek.

Kwalitatieve schoonmaak

Uw bedrijfsruimte in Eerbeek verdient dagelijks, wekelijks of maandelijks een schoonmaakbeurt van kwaliteit. Het team van schoonmaakbedrijf SMB Duiven helpt u hier graag bij. De schoonmaakdiensten en planning wordt geheel met u afgestemd. Vindt u het bijvoorbeeld fijn als ons schoonmaakteam komt schoonmaken als er niet gewerkt wordt in uw bedrijfspand? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij komen schoonmaken wanneer u dat prettig vindt. Uw medewerkers kunnen de volgende dag weer werken in een schone werkomgeving. Voordat we starten bespreken we samen eerst uw wensen en behoeften en daarna stellen wij hier een schoonmaak-en onderhoudsplan voor op. Zo weet u van te voren welke schoonmaakwerkzaamheden wij voor u uitvoeren en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Kan ons enthousiaste team al aan de slag bij uw bedrijfsruimte in Eerbeek?

Uw vloer perfect schoon

De vloer in uw bedrijfsruimte is uw visitekaartje. Zorg er daarom voor dat deze er altijd brandschoon uit ziet. Schakel daarvoor ons schoonmaakbedrijf in. Wij zijn gespecialiseerd in professionele vloerreiniging en verbeteren continue onze schoonmaaktechnieken. Wij weten precies welke schoonmaakoplossing voor uw vloer geschikt is. Na onze specialistische vloerreiniging kunt u weer genieten van een schone en hygiënische vloer. Bij Schoonmaakbedrijf SMB Duiven geven we om medewerkers en om een gezond milieu. Om een steentje bij te dragen aan een beter milieu, gebruiken wij uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor uw bedrijfsvloer in Eerbeek. Uw medewerkers werken hierdoor in een schone en gezonde werkomgeving. Dat is wel zo prettig toch?

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Inzetbaar voor alle schoonmaakdiensten

In de afgelopen jaren is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf dat zich in heel Gelderland inzet, zo ook in Eerbeek. We zijn klein begonnen, maar inmiddels bestaan we uit een groot, gemotiveerd en enthousiast team dat zich dagelijks inzet voor de volgende schoonmaakdiensten:

 • Reguliere schoonmaak
 • Schoonmaken kantoren
 • Glasbewassing
 • Reiniging vloeren
 • Sanitair reiniging
 • Entree- en vertrekschoonmaak
 • Schoonmaak in of om uw bedrijfspand

Uitstekende samenwerking

Tijdens onze samenwerking heeft u altijd contact met één vast contactpersoon binnen ons schoonmaakbedrijf. Uw contactpersoon is continue op de hoogte van uw schoonmaakopdracht. Hierdoor kunnen wij flexibel schakelen wanneer u bijvoorbeeld onverwachts extra schoonmaakwerkzaamheden nodig heeft of als er iets gewijzigd moet worden de planning. Ons schoonmaakbedrijf zorgt voor een perfecte schoonmaak van uw kantoor in Eerbeek. En daar hoort een uitstekende service bij. Uw wensen staan daarom 100% centraal. Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf dan kunt u rekenen op een comfortabele en duurzame samenwerking.

Gedreven in schoonmaken

Kiest u voor de hulp van Schoonmaakbedrijf SMB Duiven als schoonmaakpartner voor uw bedrijfspand in Eerbeek? Onze gedrevenheid voor schoonmaak ziet u terug in onze voordelen:

 • Een betrokken, enthousiast contactpersoon
 • Geschoold en kundig schoonmaakteam
 • Inzetbaar voor allround schoonmaakdiensten
 • Kwaliteit én voordelig
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Schoonmaakbedrijf in Eerbeek gezocht?

U hoeft niet langer verder te zoeken naar een schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfsruimte in Eerbeek. Ons schoonmaakbedrijf ontzorgt u volledig met het ruime aanbod in schoonmaakdiensten die wij bieden. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Het is ook mogelijk om het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Kiest u voor de schoonmaakdiensten van SMB Duiven? Dan kiest u voor de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Met welke schoonmaakwerkzaamheden mag ons schoonmaakbedrijf in Eerbeek u helpen?