Vakkundig schoonmaakbedrijf in Gendt

Heeft u hulp nodig van een schoonmaakbedrijf met de schoonmaak van uw bedrijfspand in Gendt? Schakel dan het team van schoonmaakbedrijf SMB Duiven in. Ons familiebedrijf werkt al ruim 10 jaar voor diverse opdrachtgevers in verschillende sectoren. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en zetten zich iedere dag vol enthousiasme in om de beste schoonmaak te verzorgen. Wij begrijpen dat iedere schoonmaakklus om een andere aanpak vraagt. Daarom wordt gekeken naar een schoonmaakoplossing die past bij uw wensen en situatie. Wilt u graag advies of meer informatie over onze schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Ons ervaren schoonmaakteam vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Schoonmaakbedrijf SMB Duiven kijkt er naar uit om de schoonmaak voor uw bedrijfspand in Gendt te verzorgen.

Schone werkplek

Dient uw kantoor in Gendt dagelijks, wekelijks of maandelijks schoongemaakt te worden? Kies dan voor de schoonmaakservice van SMB Duiven! Ons schoonmaakbedrijf ontzorgt u volledig, zodat u en uw medewerkers kunnen profiteren van een hygiënische en schone werkplek. Bij ons staat u centraal en wij vinden een fijne samenwerking van belang. Daarom bespreken we samen eerst welke schoonmaakwerkzaamheden u wenst voor uw bedrijfspand en de frequentie waarin het uitgevoerd mag worden. Als wij uw wensen en behoeften duidelijk hebben, stellen wij een schoonmaak-en onderhoudsplan voor u op. Geheel op maat voor uw bedrijfsruimte in Gendt.

Vloerenreiniging is ons specialisme

Wilt u hulp bij het vakkundig laten reinigen van de vloer in uw bedrijfspand? Schoonmaakbedrijf SMB Duiven heeft ruime ervaring in specialistische vloerreiniging. Wij hanteren perfecte schoonmaaktechnieken en weten altijd welke reiniging we moeten toepassen op uw bedrijfsvloer. Na het verzorgen van de specialistische reiniging is uw vloer weer prachtig schoon. De vloer ziet er weer uit als nieuw en dat is een goed visitekaartje voor uw bedrijfsruimte. Bij schoonmaakbedrijf SMB Duiven vinden we het milieu heel belangrijk. Daarom gebruiken wij alleen milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor de bedrijfsvloer in Gendt. Uw medewerkers werken hierdoor niet alleen in een schone en hygiënische werkomgeving, maar ook een gezonde. Neem contact met ons op voor onze werkwijze en de mogelijkheden voor het reinigen van uw bedrijfsvloer in Gendt.

Schoonmaakbedrijf Zutphen

Allround schoonmaakklussen

Schoonmaakbedrijf SMB Duiven is dé schoonmaakspecialist voor het schoonmaken van uw kantoorpand, schoolgebouw, bedrijfspand of eigen praktijk. Wij bieden een ruime keuze aan schoonmaakdiensten aan. U kunt ons schoonmaakbedrijf inzetten voor onderstaande werkzaamheden, maar neem ook gerust contact op indien u andere wensen heeft. Wij bieden onze schoonmaakservice volledig op maat aan.

 • Vloerenreiniging
 • Reguliere schoonmaak
 • Glasbewassing
 • Schoonmaak in of om uw bedrijfspand
 • Reiniging sanitair
 • Schoonmaken kantoren
 • Entree- en vertrekschoonmaak

Betrokken contactpersoon

Ons schoonmaakbedrijf staat bekend om haar betrokkenheid en korte lijnen. Gedurende de samenwerking heeft u altijd contact met één betrokken contactpersoon binnen ons schoonmaakbedrijf. Hierdoor kan er snel en flexibel geschakeld worden bij onverwachte situaties of wijzigingen in de planning. Bij SMB Duiven kunt u rekenen op de beste schoonmaakservice voor uw bedrijfsruimte in Gendt. Vooraf stellen wij een schoonmaak- en onderhoudsplan op, waardoor overzichtelijk is welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren en wat de kosten zullen zijn. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Een betrouwbare samenwerking met korte lijnen is waar wij voor gaan. Wanneer mag ons team aan de slag met de schoonmaakopdracht in uw bedrijfsruimte in Gendt?

Service en kwaliteit

Elke dag zet ons team zich met passie in om de beste kwaliteit en service te bieden aan onze opdrachtgevers. Indien u voor ons schoonmaakbedrijf kiest voor uw bedrijfspand in Gendt geniet u van veel voordelen:

 • Een betrokken, vast contactpersoon
 • Familiebedrijf met ruime ervaring
 • Top kwaliteit, maar zeer voordelig
 • Schoonmaakadvies op maat
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Contact schoonmaakbedrijf SMB Duiven in Gendt

U hoeft niet langer te zoeken naar een schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand in Gendt. SMB Duiven staat klaar om u te helpen. Indien u contact met ons op neemt, staat een van onze medewerkers klaar om advies te geven of om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Daarnaast is het mogelijk om het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Indien gewenst stellen wij een offerte op maat voor u op. SMB Duiven verzorgt graag de schoonmaak van uw bedrijfsruimte. Schoonmaakbedrijf SMB Duiven is dé schoonmaakpartner voor uw bedrijfspand in Gendt.