Allround schoonmaakbedrijf in Harderwijk

Bent u op zoek naar een vakkundig schoonmaakbedrijf in Harderwijk? Schoonmaakbedrijf SMB Duiven is dé schoonmaakspecialist in het schoonmaken van kantoren, bedrijfspanden en bedrijfsruimtes. Tevens verzorgen wij professionele vloerenreiniging. Met ruim 10 jaar ervaring hebben wij al veel tevreden opdrachtgevers mogen helpen met onze schoonmaakdiensten. Wij werken voor bedrijfsruimtes in diverse branches. Hierdoor weten wij dat geen enkele schoonmaakopdracht hetzelfde is. Samen met u wordt gekeken naar een passende schoonmaakoplossing die aansluit op uw wensen. Neem contact op voor advies of vraag een offerte aan. Ons schoonmaakbedrijf levert alleen de beste kwaliteit en dat tegen een voordelig tarief. SMB Duiven is uw schoonmaakbedrijf voor alle schoonmaakwerkzaamheden voor uw bedrijfspand in Harderwijk.

Schoonmaak op maat

Heeft uw kantoor in Harderwijk dagelijks, wekelijks of maandelijks een schoonmaakbeurt nodig? Wij stemmen de planning geheel met u af. Zo kunnen wij schoonmaken als er niet gewerkt wordt in de kantoren, zodat uw medewerkers ongestoord kunnen werken. De volgende dag kunnen ze genieten van een schone werkomgeving. Wij gaan altijd voor een prettige, lange termijn samenwerking. Daarom bespreken we samen eerst uw wensen en behoeften en daarna stellen wij hier een schoonmaak-en onderhoudsplan voor op. SMB Duiven is dé specialist voor allround schoonmaakwerkzaamheden op maat in Harderwijk.

Professionele vloerreiniging

SMB Duiven is gespecialiseerd in professionele vloerreiniging voor kantoren en bedrijfsruimtes. Wij zijn innovatief in onze schoonmaaktechnieken, waardoor wij altijd de beste schoonmaakoplossing voor uw vloer toe weten te passen. Uw vloer wordt niet alleen smetteloos schoon, maar ook weer volledig hygiënisch. Dat is prettig voor u, uw medewerkers en bezoekers. En omdat wij het belangrijk vinden dat uw medewerkers in een gezonde werkomgeving kunnen werken én wij graag rekening willen houden met het milieu, maken wij alleen gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor de vloer in uw bedrijfspand in Harderwijk.

Schoonmaakbedrijf Zutphen

Breed pakket schoonmaakdiensten

We zijn begonnen als een klein familiebedrijf, maar inmiddels bestaan we uit een groot, gemotiveerd team dat zich dagelijks met plezier inzet voor de volgende schoonmaakklussen:

 • Reguliere schoonmaak
 • Reiniging sanitair
 • Glasbewassing
 • Schoonmaken kantoren
 • Schoonmaak in of om een bedrijfspand
 • Entree- en vertrekschoonmaak
 • Vloerenreiniging

Vast aanspreekpunt

Bij SMB Duiven hebben we een vast, enthousiast team, doordat wij al jaren als familiebedrijf werkzaam zijn. Als klant heeft u hierdoor een vaste contactpersoon. Zo houden wij de lijnen kort en dat resulteert in een prettige samenwerking. Is er een onverwachte situatie of heeft u een extra schoonmaakdienst nodig? Wij zorgen dat er flexibel geschakeld kan worden. Dankzij onze kennis en ervaring garanderen wij de beste schoonmaak voor uw bedrijfspand in Harderwijk. Na het kennismakingsgesprek stellen wij een schoonmaak- en onderhoudsplan op. U profiteert zo van voordelige prijzen en komt niet voor onverwachtse verrassingen te staan. Een transparante en betrouwbare samenwerking is waar wij voor gaan. Kiest u voor de betrokken service van SMB Duiven?

Schoonmaken met plezier

Schakelt u de hulp in van Schoonmaakbedrijf SMB Duiven voor uw bedrijfspand in Harderwijk? Ons team heeft plezier in het werk! Dat merkt u aan onze service en aan de voordelen die wij bieden:

 • Een betrokken, vast contactpersoon
 • Geschoold en gemotiveerd team
 • Allround schoonmaakwerzaamheden
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
 • Flexibele werkwijze

Schoonmaakbedrijf in Harderwijk nodig?

Zoek niet langer verder naar een schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand in Harderwijk. SMB Duiven is een allround schoonmaakbedrijf, waardoor wij u volledig kunnen ontzorgen. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of een e-mail sturen naar: info@smbduiven.nl. Daarnaast is het mogelijk om het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Met welke schoonmaakwerkzaamheden kunnen we u helpen? Met de flexibiliteit van ons schoonmaakbedrijf leveren we u het schoonmaakwerk dat nodig is om dagelijks een schoon bedrijfspand in Harderwijk te realiseren.