Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Lunteren?

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Lunteren of omgeving? Kies dan voor Schoonmaakbedrijf SMB Duiven. Wij zijn dé specialist in het schoonmaken van kantoren, scholen en bedrijfspanden. Doordat wij al ruim 10 jaar actief zijn in de schoonmaakbranche, hebben wij al diverse tevreden opdrachtgevers geholpen met onze schoonmaakdiensten. Door onze ruime ervaring hebben wij veel verschillende bedrijfspanden schoongemaakt, waardoor wij weten dat geen enkele schoonmaakklus hetzelfde is. Daarom starten wij altijd met een kennismakingsgesprek, waarin samen met u wordt gekeken naar een passende schoonmaakoplossing. Deze dient geheel aan te sluiten op uw wensen en behoeften. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze schoonmaakdiensten? Neem contact op met ons schoonmaakteam voor advies of vraag direct een offerte aan. U kunt rekenen op de beste schoonmaakdiensten tegen een eerlijk tarief bij ons schoonmaakbedrijf in Lunteren.

De beste schoonmaak voor uw bedrijfspand

Heeft uw bedrijfsruimte in Lunteren dagelijks, wekelijks of maandelijks een professionele schoonmaakbeurt nodig? Schakel dan de hulp van ons schoonmaakteam in. Wij stemmen de planning geheel met u af. Zo kunnen wij schoonmaken als er niet gewerkt wordt in het bedrijfspand, zodat uw medewerkers ongestoord kunnen werken. De volgende dag kunnen ze genieten van een schone en gezonde werkomgeving. Wij gaan altijd voor een prettige, lange termijn samenwerking waar vertrouwen de basis vormt. Daarom bespreken we samen eerst uw wensen en behoeften en daarna stellen wij hier een schoonmaak-en onderhoudsplan voor op. SMB Duiven is dé specialist voor kantoren schoonmaak op maat in Lunteren.

Vloeren optimaal schoon

Een bedrijfsruimte heeft regelmatig specialistische vloerreiniging nodig om een hygiënische werkomgeving te kunnen garanderen. Door ons schoonmaakbedrijf in te schakelen, bent u altijd gegarandeerd dat uw bedrijfsvloer schoon en hygiënisch is. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in vloerenreiniging. Hierdoor weten wij de juiste schoonmaaktechnieken toe te passen. Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo zorgen we er niet alleen voor dat uw bedrijfsruimte in Lunteren schoon is, maar denken we ook samen aan het milieu. Voor ons is dat een belangrijke factor in onze samenwerking, omdat ons schoonmaakbedrijf u graag van hoogstaande kwaliteit voorziet. Wanneer mogen wij uw vloer in Lunteren komen reinigen?

Schoonmaakbedrijf Zutphen

Uitstekende dienstverlening

Schakelt u de schoonmaak hulp van SMB Duiven in voor het schoonmaken van uw kantoor, bedrijfspand, school of eigen praktijk in Lunteren? Wij bieden een compleet aanbod in onze schoonmaakdiensten aan. U kunt ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor alle allround schoonmaakdiensten:

 • Sanitaire reiniging
 • Glasbewassing
 • Reguliere schoonmaak
 • Vloerenreiniging
 • Schoonmaak in of rondom bedrijfspand
 • Schoonmaak kantoren
 • Entree- en vertrekschoonmaak

Schoonmaak met korte lijnen

Bij ons geniet u niet alleen van professionele schoonmaakdiensten, maar ook van de beste service. Gedurende de samenwerking heeft u altijd contact met één vast contactpersoon binnen ons schoonmaakbedrijf. Hierdoor houden we korte lijnen en kunnen we flexibel schakelen in onverwachte situaties. Uw contactpersoon is altijd op de hoogte van de lopende schoonmaakklus en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden waar nodig aangepast worden. Ook wijzigingen in de planning verzorgen wij snel. Zo kunnen wij de beste schoonmaakservice garanderen voor uw bedrijfsruimte in Lunteren. Dankzij het schoonmaak- en onderhoudsplan wat we van te voren opstellen, is duidelijk wat de diensten en de kosten zijn en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Bij schoonmaakbedrijf SMB Duiven streven wij naar een langdurige en fijne samenwerking. Wanneer mogen wij voor uw bedrijfsruimte in Lunteren aan de slag gaan?

Als klant staat u centraal

Kiest u voor SMB Duiven als schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfruimte in Lunteren? Dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 • Een betrokken, enthousiast contactpersoon
 • Ruim 10 jaar ervaring in alle schoonmaakdiensten
 • Top kwaliteit tegen betaalbaar tarief
 • Deskundig advies & flexibel schakelen
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Schoonmaakhulp in Lunteren nodig? Bel!

Wilt u uw bedrijfspand in Lunteren professioneel laten schoonmaken? Of kunt u hulp gebruiken bij de vloerreiniging of glasbewassing? Ons schoonmaakteam staat voor u klaar. Neem contact op met SMB Duiven. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Tevens kunt u het aanvraagformulier op deze pagina invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u kiest voor SMB Duiven, kiest u voor de beste kwaliteit en service. Ons schoonmaakbedrijf gaat graag aan de slag met de schoonmaakklus bij uw bedrijfspand in Lunteren.