Vertrouwd schoonmaakbedrijf in Nijkerk

Heeft u een vertrouwd en betaalbaar schoonmaakbedrijf in Nijkerk nodig? Schakel dan de hulp in van schoonmaakbedrijf SMB Duiven. Schoonmaken van alle soorten bedrijfspanden is ons specialisme. Doordat wij ons schoonmaakwerk al ruim 10 jaar doen, weten wij dat geen enkele schoonmaakopdracht hetzelfde is. Daarom passen wij onze schoonmaakdiensten volledig aan op de schoonmaakklus bij uw bedrijfsruimte. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt bepaald welke schoonmaakoplossing past bij uw wensen. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact op met ons schoonmaakteam of vraag vrijblijvend een offerte aan. Schoonmaakbedrijf SMB Duiven verzorgt professionele schoonmaak van uw bedrijfsruimte in Nijkerk.

Schoonmaak op maat

Uw bedrijfsruimte in Nijkerk dagelijks, wekelijks of maandelijks schoon laten maken door een vakkundig schoonmaakbedrijf? Het enthousiaste schoonmaakteam van SMB Duiven staat voor u klaar. Iedere dag zetten wij ons voor de volle 100% in voor verschillende opdrachtgevers om voor een schone werkomgeving te zorgen. Voor iedere opdrachtgever stellen wij een passend schoonmaak-en onderhoudsplan op. Wat uw wensen en eisen ook zijn, wij vinden altijd de juiste schoonmaakoplossing en dat tegen een scherp tarief

Specialistische vloerreiniging

Een van onze specialiteiten is professionele vloerreiniging in bedrijfsruimtes. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze schoonmaaktechnieken. Hierdoor bent u er van verzekerd dat wij altijd de beste schoonmaakoplossing op uw vloer weten toe te passen. Uw bedrijfsvloer wordt smetteloos schoon en hygiënisch. Dat maakt werken weer prettig en u kunt vol trots uw klanten ontvangen. Wij vinden het belangrijk dat uw medewerkers in een gezonde werkomgeving kunnen werken. Daarnaast houden wij rekening met het milieu door gebruik te maken van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor uw vloer in Nijkerk.

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Allround schoonmaakklussen

Schoonmaakbedrijf SMB Duiven is dé schoonmaakpartner voor het schoonmaken van uw kantoorpand, schoolgebouw of bedrijfspand. Wij zorgen voor een schone werkplek en bieden voor iedere sector specialistische schoonmaakdiensten. U kunt ons in Nijkerk inschakelen voor:

 • Reguliere schoonmaak
 • Schoonmaken kantoren
 • Schoonmaak in of om uw bedrijfspand
 • Reiniging sanitair
 • Entree- en vertrekschoonmaak
 • Glasbewassing
 • Vloerenreiniging

Prettige samenwerking

Bij Schoonmaakbedrijf SMB Duiven vinden wij het als familiebedrijf belangrijk om korte lijnen te hanteren om zo de beste service te garanderen. U heeft bij ons schoonmaakbedrijf in Nijkerk altijd contact met één vast contactpersoon. Uw contactpersoon is continue op de hoogte van de lopende schoonmaakdiensten en de daarbij horende planning. Wilt u een keer aanvullende schoonmaakwerkzaamheden laten uitvoeren? Of dient er onverwachts wat gewijzigd te worden in de planning? Wij zorgen dat er flexibel geschakeld kan worden. Bij ons schoonmaakbedrijf staan uw wensen altijd centraal. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent. Wilt u ook profiteren van de beste schoonmaakservice voor uw bedrijfsruimte in Nijkerk?

Buitengewoon goede service

Schakelt u schoonmaakbedrijf SMB Duiven in als schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfsruimte in Nijkerk? Dan kunt u rekenen op veel voordelen:

 • Een betrokken, enthousiast contactpersoon
 • Allround schoonmaakwerkzaamheden
 • Geschoolde en gemotiveerde schoonmakers
 • Kwaliteit tegen betaalbare prijs
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Contact schoonmaakbedrijf SMB Duiven in Nijkerk

Kies voor een schone werkplek in Nijkerk, kies voor schoonmaakbedrijf SMB Duiven. Wij ontzorgen u volledig! Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u advies op maat? Een van onze medewerkers staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Daarnaast is het mogelijk om het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Wanneer u kiest voor SMB Duiven, kiest u voor een vertrouwde schoonmaakpartner. Met welke schoonmaakdiensten kan schoonmaakbedrijf SMB Duiven in Nijkerk u helpen?