Schoonmaakbedrijf in Nijmegen nodig?

Zoekt u naar een professioneel en voordelig schoonmaakbedrijf in Nijmegen? Kies dan voor Schoonmaakbedrijf SMB Duiven. Wij zijn dé schoonmaakspecialist in het schoonmaken van kantoorpanden, glasbewassing en het verzorgen van vloerenreiniging. Al ruim 10 jaar hebben wij ervaring in de schoonmaakbranche, hierdoor hebben wij al diverse opdrachtgevers mogen helpen met onze schoonmaakwerkzaamheden. In deze periode hebben wij diverse kantoorpanden en bedrijfspanden schoongemaakt. Iedere schoonmaakklus vraagt om een andere aanpak. We starten met een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat uw wensen zijn. Op basis hiervan bepalen we een passende schoonmaakoplossing. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op voor advies. Bij SMB Duiven kunt u rekenen op vakkundige schoonmaakdiensten tegen een betaalbare prijs voor uw kantoor in Nijmegen.

Professionele kantoren schoonmaak

Heeft u hulp nodig bij de schoonmaak van uw kantoor in Nijmegen? Wij zorgen ervoor dat deze dagelijks, wekelijks of maandelijks professioneel schoongemaakt wordt. Ons schoonmaakbedrijf weet wat uw kantoor nodig heeft, zodat u en uw medewerkers prettig kunnen werken in een hygiënisch en schoon kantoor. Een uitstekende service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom staat u bij ons altijd centraal. Een fijne samenwerking is waar wij voor gaan. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we samen eerst welke schoonmaakdiensten u wenst voor uw kantoorpand in Nijmegen en de frequentie waarin het uitgevoerd mag worden. Zodra dit helder is, stellen wij een op maat gemaakt schoonmaak-en onderhoudsplan voor u op.

Vloerenreiniging is ons vak

Een kantoor of bedrijfsruimte heeft regelmatig professionele vloerreiniging nodig. Door ons schoonmaakbedrijf in Nijmegen in te schakelen, kunt u er op rekenen dat uw bedrijfsvloer altijd schoon en hygiënisch is. Wij weten de beste schoonmaaktechnieken toe te passen en maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Hierdoor kunt u rekenen op een gezonde werkomgeving voor uw medewerkers. Zo zorgen we er niet alleen voor dat uw kantoor in Nijmegen schoon is, maar denken we ook samen aan het milieu. Wanneer mogen wij aan de slag met het reinigen van uw vloer?

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Betrouwbare schoonmaakpartner

SMB Duiven is de betrouwbare schoonmaakpartner voor het schoonmaken van uw kantoor, bedrijfspand, school of eigen praktijk. Wij bieden een breed aanbod aan schoonmaakdiensten aan. U kunt SMB Duiven inschakelen voor:

 • Schoonmaak in of om uw bedrijfspand
 • Reguliere schoonmaak
 • Glasbewassing
 • Vloerenreiniging
 • Kantoren schoonmaken
 • Sanitaire reiniging
 • Entree- en vertrekschoonmaak

Samenwerking met korte lijnen

Gedurende onze samenwerking heeft u altijd contact met één contactpersoon binnen ons schoonmaakbedrijf. Het fijne hiervan is dat uw contactpersoon continue op de hoogte is van uw lopende schoonmaakklus. Mocht u een keer extra schoonmaakdiensten willen laten uitvoeren, dan regelen we dat direct. Ook als er iets gewijzigd moet worden in de planning, kunt u rekenen op een flexibele service.  Ons schoonmaakbedrijf schakelt u in voor alle allround schoonmaakwerkzaamheden voor uw kantoor in Nijmegen. Ons team zorgt ervoor dat u ontzorgt wordt en kunt genieten van een schone werkplek.

Service staat voor op

Kiest u voor SMB Duiven als schoonmaakpartner voor uw kantoor in Nijmegen? Dan kunt u vertrouwen op veel voordelen:

 • Een betrokken, vast contactpersoon
 • Ruim 10 jaar ervaring in allround schoonmaakwerkzaamheden
 • Top kwaliteit tegen voordelig tarief
 • Schoonmaak-en onderhoudsplan op maat
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Contact schoonmaakbedrijf SMB Duiven

Wilt u uw bedrijfspand in Nijmegen regulier laten schoonmaken? Of schakelt u ons in voor de vloerreiniging of glasbewassing? Neem dan direct contact op met het team van SMB Duiven. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Ook is het mogelijk om het aanvraagformulier in te vullen. Indien gewenst stellen wij een offerte op maat op. Wij streven naar een langdurige en prettige samenwerking. Wanneer u kiest voor SMB Duiven, kiest u voor kwaliteit en een schone werkomgeving. Wij komen graag bij uw bedrijfspand langs in Nijmegen voor een persoonlijk gesprek.