Schoonmaakbedrijf in Putten nodig?

Heeft u een professioneel schoonmaakbedrijf in Putten nodig? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf SMB Duiven aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het schoonmaken van bedrijfsruimtes. Hierdoor weten wij ook dat iedere schoonmaakklus anders is en stellen wij een schoonmaak- en onderhoudsplan speciaal voor u op. Geheel afgestemd op uw situatie en wensen. Wij leveren alleen de beste kwaliteit en dat tegen een voordelig tarief. Bij schoonmaakbedrijf SMB Duiven kunt rekenen op vakkundige schoonmaakdiensten met een uitstekende service voor uw bedrijfsruimte in Putten.

Uw pand weer optimaal schoon

Voor uw medewerkers is het van belang om in een schone en hygiënische werkomgeving te werken. Om dat te kunnen garanderen, schakelt u de hulp van SMB Duiven in. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand dagelijks, wekelijks of maandelijks schoongemaakt wordt. De frequentie bepaalt u. Dankzij onze ruime ervaring en de kennis die wij in huis hebben, zijn wij in staat om u een uitgebreid dienstenpakket aan te bieden voor uw schoonmaakopdracht. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we onze werkwijze en de mogelijkheden die wij bieden voor schoonmaakonderhoud. Vervolgens stellen wij een schoonmaak-en onderhoudsplan voor u op maat op. Zo kunt u rekenen op een eerlijke en fijne samenwerking met ons schoonmaakbedrijf in Putten.

Vloerenreiniging is onze specialiteit

Wenst u uw bedrijfsruimte vakkundig te laten reinigen? Ons schoonmaakbedrijf ontzorgt u volledig met ons ruime aanbod in schoonmaakdiensten! Een van onze specialiteiten is vakkundige vloerreiniging in bedrijfspanden. Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze schoonmaak toepassingen. Hierdoor weten wij de beste schoonmaaktechniek op de vloer in uw bedrijfsruimte toe te passen. U kunt rekenen op een mooie en frisse vloer waar u weer lang van kunt genieten. Wij vinden het uiterst belangrijk dat uw medewerkers in een schone en gezonde werkomgeving werken. Daarnaast willen wij bijdragen aan een beter milieu. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor uw bedrijfsvloer in Putten. Wanneer mogen wij uw bedrijfsvloer voorzien van een vakkundige vloerenreiniging?

Schoonmaakbedrijf Doetinchem

Uw schoonmaakpartner

Schoonmaakbedrijf SMB Duiven is een betrouwbare schoonmaakpartner voor het schoonmaken van uw kantoor, bedrijfspand, schoolgebouw of eigen praktijk. Wij bieden een brede keuze aan schoonmaakdiensten aan. U kunt SMB Duiven inschakelen voor de volgende diensten:

 • Reguliere schoonmaak
 • Schoonmaak in of om uw bedrijfspand
 • Vloerenreiniging
 • Glasbewassing
 • Sanitaire reiniging
 • Kantoren schoonmaken
 • Entree- en vertrekschoonmaak

Service hoog in het vaandel

Wij gaan voor service. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij geloven dat een fijne samenwerking de basis vormt voor een uitstekende service. Daarom heeft u altijd contact met één contactpersoon binnen ons schoonmaakbedrijf. Het prettige hiervan is dat uw contactpersoon continue op de hoogte is van de lopende schoonmaakopdracht. Heeft u een keer extra schoonmaakdiensten nodig? Dan regelen we dat direct. Ook als er iets gewijzigd moet worden in de planning, kunt u rekenen op een flexibele service. Ons schoonmaakteam zorgt ervoor dat u ontzorgt wordt en dat u en uw medewerkers kunnen genieten van een schone werkplek.

100% klantgericht

Schoonmaakbedrijf SMB Duiven staat voor kwaliteit. Daarom staat u als klant altijd centraal. Dat ziet u terug in onze service en de voordelen die wij bieden. Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand in Putten? Dan kiest u onder andere voor de volgende voordelen:

 • Vast contactpersoon die altijd met u mee denkt
 • Volledige ontzorging door breed aanbod diensten
 • Top kwaliteit tegen betaalbare prijzen
 • Schoonmaak-en onderhoudsplan op maat
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Kiest u voor schoonmaakbedrijf SMB Duiven in Putten?

Wilt u uw bedrijfspand in Putten regulier laten schoonmaken? Of schakelt u ons in voor een van onze andere schoonmaakdiensten, zoals vloerreiniging of glasbewassing? Neem dan gauw contact op met het schoonmaakteam van SMB Duiven. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Ook is het mogelijk om ons aanvraagformulier in te vullen. Wenst u liever direct een vrijblijvende offerte? Dat kan. Wanneer u kiest voor SMB Duiven, kiest u voor kwaliteit, service en een schone werkomgeving. Ons schoonmaakbedrijf komt graag bij uw bedrijfspand langs in Putten voor een kennismakingsgesprek.