Vakkundig schoonmaakbedrijf in Tiel

Heeft u een professioneel schoonmaakbedrijf in Tiel nodig? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf SMB Duiven aan het juiste adres. Wij hebben maar liefst tien jaar ervaring in het schoonmaken van diverse kantoren en bedrijfspanden. Hierdoor weten wij ook dat iedere schoonmaakklus anders is. Daarom stellen wij voor u een schoonmaakonderhoudsplan op maat op. Afhankelijk van uw wensen en behoeften wordt samen gekeken welke schoonmaakoplossing het beste bij uw bedrijfspand past. SMB Duiven levert alleen de beste kwaliteit en dat tegen eerlijke prijzen. Meer weten over onze schoonmaakdiensten? Neem contact op met ons team of vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw pand in Tiel.

Uw kantoor is het visitekaartje

Heeft u een kantoorpand of bedrijfspand in Tiel dat dagelijks, wekelijks of maandelijks schoongemaakt dient te worden? Schakel dan de schoonmaak hulp van SMB Duiven in. Ons schoonmaakbedrijf ontzorgt u volledig, zodat u en uw medewerkers optimaal kunnen genieten van een schoon en hygiënisch kantoor. Wij streven naar een langdurige en prettige samenwerking, waarbij u als klant altijd centraal staat. Voordat we starten bespreken we samen eerst welke schoonmaakwerkzaamheden u wenst voor uw bedrijfspand en hoevaak u wenst dat wij langs komen. Als wij de schoonmaakopdracht duidelijk hebben, stellen wij een op maat gemaakt schoonmaak-en onderhoudsplan voor u op. Bij SMB Duiven geniet u van optimale schoonmaak voor uw pand in Tiel.

Wij verzorgen vloeren reiniging

De vloer in een kantoorpand of bedrijfsruimte in Tiel heeft regelmatig professionele reiniging nodig. Door schoonmaakbedrijf SMB Duiven in te schakelen, wordt uw vloer hygiënisch en schoon. Wij hebben ruime ervaring in vloerreiniging in diverse bedrijfsruimtes en kantoren. Hierdoor weten wij precies welke schoonmaaktechnieken we moeten toepassen voor uw vloer. Gezien ons schoonmaakbedrijf met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen werkt, kunt u rekenen op een gezonde werkomgeving voor uw medewerkers. Zo zorgen we er samen niet alleen voor dat uw bedrijfspand in Tiel weer smetteloos schoon is, maar denken we ook samen aan het milieu. Wanneer mogen wij bij u de vloer komen reinigen?

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Partner voor alle schoonmaakklussen

Schoonmaakbedrijf SMB Duiven is dé schoonmaakpartner voor het schoonmaken van uw kantoorpand, schoolgebouw, bedrijfspand of eigen praktijk. Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. U kunt ons team inzetten voor onderstaande diensten, maar neem ook gerust contact op indien u andere wensen heeft. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

 • Reguliere schoonmaak
 • Schoonmaak in of om uw bedrijfspand
 • Glasbewassing
 • Vloerenreiniging
 • Schoonmaken kantoren
 • Reiniging sanitair
 • Entree- en vertrekschoonmaak

Persoonlijke samenwerking

Ons schoonmaakbedrijf staat voor een persoonlijke service met korte lijnen. Tijdens de samenwerking heeft u altijd contact met één betrokken contactpersoon binnen ons team. Hierdoor wordt er flexibel geschakeld bij onverwachte situaties of wanneer er wijzigingen in de schoonmaakwerkzaamheden moeten plaats vinden. Bij Schoonmaakbedrijf SMB Duiven kunt u rekenen op de ultieme schoonmaakservice voor uw kantoor in Tiel. Wij zorgen voor de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen. In het schoonmaak- en onderhoudsplan komt een duidelijk overzicht te staan met de kosten van onze diensten. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Een betrouwbare samenwerking is waar wij voor gaan! Wanneer mogen wij bij u langs komen om de schoonmaakklus te bespreken voor uw bedrijfspand in Tiel?

Service en kwaliteit

Kiest u voor SMB Duiven als schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand in Tiel? Dan kunt u rekenen op veel voordelen:

 • Een betrokken, vast contactpersoon
 • Ruime ervaring in allround schoonmaakwerkzaamheden
 • Flexibel schakelen
 • Schoonmaakadvies op maat
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Contact schoonmaakbedrijf SMB Duiven in Tiel

Wilt u uw bedrijfspand in Tiel door ons schoonmaakbedrijf laten schoonmaken? Of schakelt u ons in voor een van onze andere schoonmaakdiensten?  Neem dan contact op met het team van SMB Duiven. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Daarnaast is het mogelijk om het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Indien gewenst stellen wij een offerte op maat voor u op. Wanneer u kiest voor SMB Duiven, kiest u voor kwaliteit en een schone werkplek. Ons schoonmaakbedrijf komt graag bij uw bedrijfspand langs in Tiel om de schoonmaakklus met u te bespreken.