Schoonmaakbedrijf in Voorthuizen

Heeft uw bedrijfsruimte een professioneel schoonmaakbedrijf in Voorthuizen nodig? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf SMB Duiven aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van reguliere schoonmaak van bedrijfsruimten, glasbewassing, het verzorgen van vloerenreiniging en nog veel meer schoonmaakdiensten. Wij weten dat iedere schoonmaakklus anders is, daarom stellen wij een speciaal schoonmaak- en onderhoudsplan voor u op. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Op basis hiervan komen we tot een passende schoonmaakoplossing. Wilt u meer informatie over onze schoonmaakdiensten of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem contact op met onze schoonmaakmedewerkers. Bij schoonmaakbedrijf SMB Duiven kunt u rekenen op de beste schoonmaak tegen een eerlijke prijs voor uw bedrijfsruimte in Voorthuizen.

Passie voor schoonmaak

Voor uw medewerkers is het van belang om een hygiënische werkomgeving te hebben. Wanneer u uw bedrijfsruimte in Voorthuizen goed schoon wilt houden, dient deze dagelijks, wekelijks of maandelijks schoongemaakt te worden. Ons schoonmaakteam helpt u hier graag bij. Om onze samenwerking prettig te laten verlopen, bespreken we eerst tijdens het kennismakingsgesprek onze werkwijze en de mogelijkheden. Vervolgens stellen wij een schoonmaak-en onderhoudsplan voor u op. Zo maken we overzichtelijk welke schoonmaakdiensten u graag uitbesteed en met welke regelmaat wij deze komen verzorgen. Ons schoonmaakteam heeft een passie voor schoonmaken, werkt vakkundig en weet precies wat uw bedrijfruimte nodig heeft. Wanneer mogen wij bij uw bedrijfsruimte in Voorthuizen langskomen voor professionele schoonmaak?

Dé specialist in vloerenreiniging

Schoonmaakbedrijf SMB Duiven is de specialist in professionele vloerreiniging voor kantoorpanden en bedrijfsruimtes in Voorthuizen. Doordat wij innovatief zijn in onze schoonmaaktechnieken, weten wij altijd de beste schoonmaakoplossing voor uw bedrijfsvloer toe te passen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsvloer niet alleen weer schoon wordt, maar ook weer op en top hygiënisch. Zo kunnen uw medewerkers weer prettig werken in de werkomgeving en kunt u gerust klanten ontvangen. Een schone vloer is immers uw visitekaartje. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw medewerkers in een gezonde werkomgeving kunnen werken, maken wij alleen gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor uw vloer in Voorthuizen. Goed voor uw medewerkers en goed voor het milieu!

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Allround schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf SMB Duiven is een allround schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw kantoor, schoolruimte, bedrijfspand of eigen praktijk in Voorthuizen. U kunt onze hulp inzetten voor één schoonmaakdienst, maar wij zijn ook zeer flexibel in te zetten voor de allround schoonmaak van uw pand. Wij verzorgen:

 • Reiniging vloeren
 • Reiniging sanitair
 • Kantoren schoonmaken
 • Schoonmaak in of om uw bedrijfspand
 • Glasbewassing
 • Reguliere schoonmaak
 • Entree- en vertrekschoonmaak

100% klantgericht

Bij ons schoonmaakbedrijf staat u als klant altijd centraal. Zo heeft u altijd contact met een vast contactpersoon, wat voor een fijne samenwerking zorgt. Een onverwachte situatie, wijziging in de planning of een extra schoonmaakdienst uit laten voeren? Wij kunnen flexibel schakelen wanneer dit nodig is. Bij schoonmaakbedrijf SMB Duiven kunt u rekenen op professionele schoonmaak voor uw bedrijfsruimte in Voorthuizen. Wilt u ook profiteren van een betrouwbare samenwerking? Neem dan contact op met ons schoonmaakbedrijf. Wij staan klaar om aan de slag te gaan met onze schoonmaakdiensten.

De beste keus als schoonmaakpartner

Heeft u voor SMB Duiven als schoonmaakpartner gekozen voor uw bedrijfsruimte in Voorthuizen? Dan geniet u van een samenwerking waar kwaliteit en vertrouwen de basis vormt. Wij bieden de beste schoonmaakdiensten met veel voordelen:

 • Korte communicatielijnen
 • Gespecialiseerd in allround schoonmaakwerkzaamheden
 • Service en kwaliteit tegen betaalbare prijzen
 • Schoonmaak-en onderhoudsplan op maat
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Contact schoonmaakbedrijf SMB Duiven

Wilt u de schoonmaak van uw bedrijfspand in Voorthuizen uitbesteden? Wij helpen u graag met de dagelijkse of wekelijkse schoonmaak van uw bedrijfruimte, zodat uw medewerkers prettig kunnen werken en u uw klanten goed kunt ontvangen. Laat ons weten met welke schoonmaakklus wij u kunnen helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Het is tevens mogelijk om het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Ons schoonmaakbedrijf kijkt uit naar een vertrouwde samenwerking en het verzorgen van een schone werkplek bij u in Voorthuizen.