Betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Wijchen

Zoekt u naar een professioneel en betaalbaar schoonmaakbedrijf in Wijchen? Schakel dan de hulp van Schoonmaakbedrijf SMB Duiven in. Schoonmaakbedrijf SMB Duiven is dé expert in het schoonmaken van bedrijfspanden en het verzorgen van de vloerenreiniging. Gezien wij al ruim 10 jaar ervaring hebben, mochten wij al diverse opdrachtgevers helpen met onze schoonmaakdiensten. Hierdoor hebben wij veel verschillende bedrijfspanden schoongemaakt. Wij weten dan ook dat geen enkele schoonmaakklus hetzelfde is. Wij passen onze schoonmaakdiensten volledig aan op de schoonmaakopdracht die nodig is in uw bedrijfspand. Wenst u meer informatie over onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op voor advies of vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier bovenaan deze pagina. Schoonmaakbedrijf SMB Duiven vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijfspand in Wijchen.

Kwalitatieve schoonmaak

Voor uw werknemers is het van belang om hen in een schone werkomgeving te laten werken. Om uw kantoor schoon en hygiënisch te houden, dient deze dagelijks, wekelijks of maandelijks schoongemaakt te worden. Schoonmaakbedrijf SMB Duiven helpt u hier graag bij. Voordat we starten hebben we een kennismakingsgesprek om duidelijk te krijgen wat uw wensen zijn. Wij vertellen u alles over onze schoonmaakdiensten, zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn. Er wordt vervolgens een persoonlijk schoonmaak-en onderhoudsplan voor u op gesteld. Schoonmaakbedrijf SMB Duiven staat klaar om schoonmaak van de beste kwaliteit in uw bedrijfspand in Wijchen te verzorgen.

Specialistische vloerreiniging

Professioneel uw bedrijfsvloer laten reinigen? Schoonmaakbedrijf SMB Duiven ontzorgt u volledig! Een van onze specialiteiten is vakkundige vloerreiniging in kantoren en bedrijfsruimtes. Wij weten altijd de beste schoonmaakoplossing op uw kantoorvloer toe te passen, omdat wij altijd bezig zijn met het verbeteren van onze schoonmaaktechnieken. De vloer wordt smetteloos schoon en is weer op en top hygiënisch. Dat maakt werken voor uw medewerkers weer prettig! Tevens vinden wij het van belang dat uw medewerkers in een gezonde werkomgeving werken en willen wij een steentje bijdragen aan een beter milieu. Daarom maken wij alleen gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor de vloer in uw bedrijfspand. Wanneer mogen wij bij uw bedrijfspand in Wijchen langs komen voor een specialistische vloerenreiniging?

Schoonmaakbedrijf Doetinchem

Allround schoonmaakpartner

Schoonmaakbedrijf SMB Duiven is dé schoonmaakspecialist voor het schoonmaken van uw schoolgebouw, kantoorpand of bedrijfspand. Wij zorgen voor een schone werkomgeving en bieden voor iedere sector specialistische diensten. U kunt ons in Wijchen inschakelen voor:

 • Schoonmaken kantoren
 • Reguliere schoonmaak
 • Reiniging sanitair
 • Schoonmaak in of om uw bedrijfspand
 • Entree- en vertrekschoonmaak
 • Glasbewassing
 • Vloerenreiniging

Familiebedrijf met korte lijnen

Bij Schoonmaakbedrijf SMB Duiven vinden wij het als familiebedrijf van belang om korte lijnen te hanteren. Daarom heeft u bij ons schoonmaakbedrijf in Wijchen altijd contact met één vast contactpersoon. Uw contactpersoon is continue op de hoogte van de lopende schoonmaakdiensten en de daarbij horende planning. Dient er onverwachts wat gewijzigd te worden in de planning? Of wilt u een keer aanvullende schoonmaakwerkzaamheden laten uitvoeren? Geen probleem! Er kan direct flexibel geschakeld worden. Bij ons schoonmaakbedrijf staan uw wensen altijd centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Zo profiteert u van de beste schoonmaakservice voor uw bedrijfspand in Wijchen.

100% servicegericht

Kiest u voor Schoonmaakbedrijf SMB Duiven als schoonmaakpartner voor uw bedrijfspand in Wijchen? Dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 • Een betrokken, vast contactpersoon
 • Allround schoonmaakwerkzaamheden
 • Geschoolde schoonmakers
 • Kwaliteit tegen eerlijke prijs
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Contact schoonmaakbedrijf SMB Duiven in Wijchen

Wilt u advies op maat of meer weten over de mogelijkheden van onze schoonmaakwerkzaamheden voor uw pand in Wijchen? Ons schoonmaakteam vertelt u graag wat ons schoonmaakbedrijf voor u kan betekenen. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Daarnaast is het mogelijk om het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Indien gewenst stellen wij een offerte op maat voor u op. Wanneer u kiest voor SMB Duiven, kiest u voor kwaliteit, service en een schone werkomgeving. Met welke schoonmaakdiensten kan schoonmaakbedrijf SMB Duiven in Wijchen u helpen?