Servicegericht schoonmaakbedrijf in Zaltbommel

Zoekt u naar een betrouwbaar en servicegericht schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand in Zaltbommel? Schakel dan de hulp in van Schoonmaakbedrijf SMB Duiven. Schoonmaken is niet alleen ons vak, het is ook onze passie. Wij zijn gespecialiseerd in dagelijkse of periodieke schoonmaak van alle soorten bedrijfsruimtes. Wij hebben ruime ervaring in de schoonmaakbranche, hierdoor hebben wij al diverse opdrachtgevers mogen helpen met onze schoonmaakdiensten. In deze periode hebben wij diverse bedrijfsruimtes schoongemaakt. Iedere bedrijfsruimte vraagt om een andere schoonmaak aanpak. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Op basis hiervan komen we tot een passende schoonmaakoplossing. Heeft u vragen over onze schoonmaakdiensten of werkwijze? Neem contact op met onze schoonmaakmedewerkers. Bij schoonmaakbedrijf SMB Duiven kunt u rekenen op kwalitatieve schoonmaakwerkzaamheden tegen een eerlijke prijs voor uw bedrijfspand in Zaltbommel.

Liefde voor schoonmaken

Dient uw kantoor in Zaltbommel dagelijks, wekelijks of maandelijks schoongemaakt te worden door een professioneel schoonmaakbedrijf? Het getrainde en enthousiaste team van SMB Duiven staat voor u klaar. Iedere dag zet ons gemotiveerde team zich in voor verschillende opdrachtgevers om voor een schone en hygiënische werkomgeving te zorgen. Omdat iedere schoonmaakopdracht om een andere aanpak vraagt, stellen wij voor iedere opdrachtgever een passend schoonmaak-en onderhoudsplan op. Wat uw wensen ook zijn, wij vinden altijd de beste schoonmaakoplossing en dat tegen een voordelig tarief. Mogen wij bij u langs komen in Zaltbommel om te zorgen voor een schone werkplek?

Expert in vloerenreiniging

Een schone vloer in uw bedrijfspand is een must als u regelmatig medewerkers en klanten door het pand heeft rond lopen. Een schone vloer is immers het visitekaartje van uw pand. Wij hebben ruime ervaring in specialistische vloerreiniging. Schoonmaakbedrijf SMB Duiven hanteert de beste schoonmaaktechnieken en weet precies welke reiniging het beste op uw vloer toegepast dient te worden. Na de reiniging van uw vloer is deze weer smetteloos schoon en kunt u zonder zorgen klanten bij u op bezoek laten komen. Omdat wij bij SMB Duiven onze medewerkers, uw medewerkers en het milieu heel belangrijk vinden, gebruiken wij enkel milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Uw medewerkers werken hierdoor in een schone en gezonde werkomgeving. Wij komen graag langs bij uw bedrijfspand in Zaltbommel om de mogelijkheden te bespreken voor de vloer in uw bedrijfsruimte.

Schoonmaakbedrijf Doetinchem

Allround schoonmaakpartner

Schoonmaakbedrijf SMB Duiven is een allround schoonmaakpartner voor het schoonmaken van uw kantoor, bedrijfspand, school of eigen praktijk in Zaltbommel. U kunt ons inschakelen voor één schoonmaakdienst, maar wij zijn ook flexibel in te zetten voor de complete schoonmaak van uw pand. Wij verzorgen:

 • Vloerenreiniging
 • Sanitaire reiniging
 • Kantoren schoonmaken
 • Schoonmaak in of om uw bedrijfspand
 • Reguliere schoonmaak
 • Glasbewassing
 • Entree- en vertrekschoonmaak

Korte communicatielijnen

Een onverwachte situatie, een wijziging in de planning of een extra schoonmaakdienst nodig voor uw bedrijfsruimte? Schoonmaakbedrijf SMB Duiven weet dat flexibel schakelen belangrijk is. Wij doen er dan ook alles aan om u altijd te helpen in zulke situaties. Uw vaste contactpersoon zorgt voor de aanpassing in de schoonmaakklus, zodat u ontzorgt wordt. Uw vaste schoonmaakmedewerker is altijd op de hoogte van de lopende schoonmaakdiensten. Hierdoor kunt u rekenen op een vertrouwde en prettige samenwerking. Zoals al eerder vermeld stellen wij van te voren een schoonmaak- en onderhoudsplan op voor uw pand in Zaltbommel. Zo bent u verzekerd van de diensten die wij uitvoeren en wat de kosten hiervoor bedragen. U komt niet voor onverwachte situaties te staan. Kiest u ook voor een betrouwbare samenwerking? Schakel dan Schoonmaakbedrijf SMB Duiven in.

Samenwerken met vertrouwen

Kiest u voor SMB Duiven als schoonmaakpartner voor uw pand in Zaltbommel? Dan geniet u van een samenwerking waar vertrouwen de basis vormt. Daarnaast kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 • Korte communicatielijnen met één contactpersoon
 • Inzetbaar voor allround schoonmaakwerkzaamheden
 • Service en kwaliteit tegen eerlijk tarief
 • Schoonmaak-en onderhoudsplan op maat
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Contact schoonmaakbedrijf SMB Duiven

Wilt u de schoonmaak van uw bedrijfspand in Zaltbommel uitbesteden? Wij helpen u graag met de dagelijkse of wekelijkse schoonmaak van uw bedrijf, zodat u uw klanten goed kunt ontvangen. Laat ons weten met welke schoonmaakopdracht wij u kunnen helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Het is ook mogelijk om het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Schoonmaakbedrijf SMB Duiven kijkt uit naar een fijne samenwerking en creëert de schone werkplek in Zaltbommel die u wenst!