Schoonmaakbedrijf in Zetten

Zoekt u naar een professioneel en voordelig schoonmaakbedrijf in Zetten? Kies dan voor Schoonmaakbedrijf SMB Duiven. Wij zijn dé specialist in het schoonmaken van bedrijfspanden en het verzorgen van vloerenreiniging. Gezien wij al ruim 10 jaar ervaring hebben, mochten wij al verschillende opdrachtgevers helpen met onze schoonmaakwerkzaamheden. In deze periode hebben wij veel verschillende bedrijfsruimten schoongemaakt, waardoor wij weten dat iedere schoonmaakklus anders is. We starten met een kennismakingsgesprek waarin samen met u gekeken wordt naar een passende schoonmaakoplossing. Natuurlijk dient deze geheel aan te sluiten op uw wensen en behoeften. Wil u meer informatie over onze werkwijze of heeft u vragen over onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons schoonmaakteam op voor advies. Bij schoonmaakbedrijf SMB Duiven kunt u rekenen op de beste schoonmaak tegen een betaalbare prijs voor uw bedrijfsruimte in Zetten.

Uitstekende schoonmaakservice

Bij schoonmaakbedrijf SMB Duiven hebben we een vast, enthousiast team, doordat wij al jaren als familiebedrijf werkzaam zijn. U heeft daarom altijd een vast contactpersoon. Is er een onverwachte situatie, een wijziging in de planning of heeft u een extra schoonmaakdienst nodig voor uw bedrijfspand in Zetten? Wij zorgen dat er flexibel geschakeld kan worden. Dankzij onze kennis en vakkundige werkwijze garanderen wij de beste schoonmaak voor uw bedrijfspand in Zetten. Na het kennismakingsgesprek stellen wij een schoonmaak- en onderhoudsplan op. Hierdoor profiteert u van de beste prijzen. Kiest u voor de betrokken service van ons schoonmaakbedrijf?

Expert in vloerreiniging

Wenst u uw vloer professioneel te laten reinigen in een kantoor of bedrijfspand? Ons schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in vloerreiniging. Wij hanteren de beste schoonmaaktechnieken en weten precies welke schoonmaakoplossing op uw vloer toepast dient te worden. Na de specialistische reiniging is uw vloer weer hygiënisch en optimaal schoon. Bij SMB Duiven vinden wij het milieu erg belangrijk. Daarom gebruiken wij uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor de bedrijfsvloer in Zetten. Hierdoor werken uw medewerkers niet alleen in een schone werkomgeving, maar ook in een gezonde. Dat vinden wij wel zo belangrijk! Wanneer mogen wij de vloer komen reinigen?

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Wij verzorgen maatwerk

Het bedrijfspand waar u en uw medewerkers iedere dag werken, verdient het om schoon te zijn. Dat is precies waar u ons schoonmaakbedrijf voor inschakelt: schoonmaken en ontzorgen. Wij zorgen voor maatwerk van diverse schoonmaakwerkzaamheden:

 • Glasbewassing
 • Schoonmaken kantoren
 • Sanitair reiniging
 • Reguliere schoonmaak
 • Reiniging vloeren
 • Schoonmaak in of om uw bedrijfspand
 • Entree- en vertrekschoonmaak

Familiebedrijf met korte lijnen

Wanneer u met ons schoonmaakbedrijf samenwerkt heeft u altijd contact met één vast contactpersoon binnen ons schoonmaakbedrijf. Wij zijn sinds onze start een familiebedrijf, hierdoor houden we korte lijnen en kunnen we flexibel schakelen in onverwachte situaties. Uw vaste contactpersoon is altijd betrokken bij uw lopende schoonmaakopdracht en zal meedenken bij gevraagde aanpassingen in de schoonmaakdiensten. Op deze manier kunnen wij de beste schoonmaakservice garanderen voor uw bedrijfspand in Zetten. Wij stellen van te voren een schoonmaak- en onderhoudsplan op, waardoor duidelijk wordt wat de schoonmaakdiensten zijn die wij gaan uitvoeren en wat de kosten hiervoor bedragen. Bij SMB Duiven leveren wij kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten op maat tegen voordelige tarieven.

Service met persoonlijke aanpak

Bij schoonmaakbedrijf SMB Duiven kunt u rekenen op een persoonlijke service voor uw bedrijfspand in Zetten. Ons team doet graag net dat beetje extra voor u, want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

 • Een betrokken, vast contactpersoon
 • Gediplomeerd en gecertificeerd team
 • Fullservice schoonmaakdiensten
 • Flexibele werkwijze
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Contact schoonmaakbedrijf SMB Duiven vanuit Zetten

Kan ons schoonmaakbedrijf u helpen met de schoonmaak van uw bedrijfspand in Zetten? Neem dan contact met ons op. Een van onze vakkundige medewerkers staat klaar om advies te geven of om een offerte op maat te maken. U kunt ons telefonisch bereiken op: 06-46898092 of een e-mail sturen naar: info@smbduiven.nl. Het is ook mogelijk om het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in te vullen. Wij gaan graag snel aan de slag in uw bedrijfspand om voor een schone werkomgeving te zorgen. Kiest u voor de beste kwaliteit, dan kiest u voor schoonmaakbedrijf SMB Duiven in Zetten en omgeving.