Schoonmaakbedrijf nodig in Zutphen?

Heeft u de hulp nodig van een professioneel schoonmaakbedrijf in Zutphen? Schakel dan het vakkundige en enthousiaste team van Schoonmaakbedrijf SMB Duiven in. Ons familiebedrijf werkt al ruim 10 jaar voor verschillende opdrachtgevers met diverse bedrijfsruimtes. Door onze ruime ervaring, weten wij precies wat uw bedrijfsruimte nodig heeft als het om een schoonmaakdienst gaat. Iedere schoonmaakopdracht is anders, daarom wordt gekeken naar een schoonmaakoplossing op maat die past bij uw situatie en geheel aansluit op uw wensen. Wilt u graag passend advies of meer informatie over onze schoonmaakdiensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bij schoonmaakbedrijf SMB Duiven kunt u rekenen op de beste schoonmaakservice voor uw kantoor in Zutphen.

Top kwaliteit schoonmaak

Wenst u uw kantoor in Zutphen dagelijks, wekelijks of maandelijks schoon te laten maken door een servicegericht schoonmaakbedrijf? Schakel dan de hulp van SMB Duiven in. Ons gemotiveerde team staat voor u klaar. Dagelijks zetten wij ons voor diverse, tevreden opdrachtgevers in om voor een schone werkomgeving te zorgen. Omdat geen een schoonmaakklus het zelfde is,  stellen wij voor iedere opdrachtgever een schoonmaak-en onderhoudsplan op maat op. Wat uw wensen ook zijn voor uw kantoor in Zutphen, wij zorgen altijd voor de beste schoonmaakoplossing en dat tegen een scherp tarief! Mogen wij aan de slag met de schoonmaak van uw kantoor?

Specialist in vloerreiniging

Heeft u hulp nodig bij het laten reinigen van een vloer in uw kantoorpand of bedrijfspand in Zutphen? Wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer smetteloos schoon uit komt te zien. Wij gebruiken de beste schoonmaaktechnieken en weten precies welke schoonmaakoplossing op uw vloer toegepast dient te worden. Uw prachtige vloer wordt zo weer de eyecatcher in uw gebouw. Wij willen ook ons steentje bijdragen aan het milieu. Daarom gebruiken wij enkel milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor uw bedrijfvloer in Zutphen. Hierdoor kunt u uw medewerkers een fijne en schone werkomgeving bieden. Wij zijn pas echt tevreden met het eindresultaat als u dat ook bent. Mogen wij starten met het reinigen van uw kantoorvloer?

Schoonmaakbedrijf Zutphen

Waarvoor zet u ons in

Wilt u de hulp van SMB Duiven inschakelen voor het schoonmaken van uw kantoor, school, bedrijfspand, of eigen praktijk in Zutphen? Met ons als schoonmaakpartner is uw ruimte altijd op en top schoon! U kunt SMB Duiven inschakelen voor diverse schoonmaakwerkzaamheden:

 • Reguliere schoonmaak
 • Glasbewassing
 • Schoonmaak in of rondom bedrijfspand
 • Sanitaire reiniging
 • Kantoren schoonmaken
 • Vloerenreiniging
 • Entree- en vertrekschoonmaak

Fijne samenwerking

Wij zijn al 10 jaar een familiebedrijf. Dat betekent dat wij veel waarde hechten aan een persoonlijke aanpak. Daarom heeft u gedurende onze samenwerking altijd contact met één contactpersoon binnen ons schoonmaakbedrijf. Uw  contactpersoon is continue op de hoogte van de lopende schoonmaakklus. Hierdoor kan flexibel geschakeld worden wanneer u onverwachts extra schoonmaakdiensten nodig heeft of als er iets gewijzigd dient te worden in de planning. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt allround schoonmaakwerkzaamheden voor uw kantoor in Zutphen. Wij ontzorgen u volledig en u bent gegarandeerd van een uitstekende service!

Uitstekende service

Ons team zet zich iedere dag enthousiast in om de beste kwaliteit en service te bieden aan onze opdrachtgevers. Mogen wij uw schoonmaakpartner zijn voor uw bedrijfsruimte in Zutphen? Dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 • Familiebedrijf met ruime ervaring
 • Allround schoonmaakwerkzaamheden
 • Top kwaliteit tegen betaalbare prijs
 • Advies op maat
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Contact ons schoonmaakbedrijf in Zuthpen

Heeft u een betrouwbare schoonmaakpartner nodig voor uw bedrijfsruimte in Zutphen? Neem dan gerust contact op met schoonmaakbedrijf SMB Duiven. Een van onze enthousiaste medewerkers staat klaar om persoonlijk advies te geven of om een prijsopgave op maat op te stellen. Een prijsopgave opvragen is geheel vrijblijvend. U kunt ons telefonisch bereiken op:06 4689 80 92 of stuur een e-mail naar: info@smbduiven.nl. Tevens is het mogelijk om bovenstaand aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen dan snel contact met u op. Kies voor schoonmaakbedrijf SMB Duiven in Zutphen voor de beste schoonmaak!